. China WF67K SERIES HYDRAULIC NC PRESS BRAKE pabrik lan manufaktur |Celestron
  • head_banner_01

CELESTRON LASER

WF67K SERI HIDROLIK NC PRESS BRAKE

Katrangan singkat:

Sistem NC bisa milih ESTUN, TETRAELC LAN HONG SANYUAN, etc., Deleng rincian konfigurasi kontrol numerik.Struktur welding saka piring baja, kang digunakake dening tuwa geter, kaku internal wis ngilangi, kekuatan dhuwur lan kaku.


Detail Produk

Tag produk

WF67K Hydraulic Plate NC Press Brake

0.jpg

 

WF67K HYDRAULIC NC PRESS BRAKE FITUR UTAMA

Jinis WF67K adhedhasar WF67Ytekan remstruktur mesin, lan sistem NC diinstal kanggo gawe marem workpiece Komplek customer lan Processing tliti dhuwur.

Sistem NC bisa milih ESTUN, TETRAELC LAN HONG SANYUAN, etc., Deleng rincian konfigurasi kontrol numerik.

Struktur welding saka piring baja, kang digunakake dening tuwa geter, kaku internal wis ngilangi, kekuatan dhuwur lan kaku.

Silinder lenga hidrolik ganda munggah drive, blok mekanik, sinkronisasi torsi, mlaku kanthi lancar, akurasi dhuwur

Posisi gauge mburi lan kontrol stroke panggeser ditampilake dening layar kontrol numerik, lan nyadari otomatisasi langkah multi-karya lan multi-workpieces.

1619490359(1).jpg

Servo motor & drive Segel impor kualitas dhuwur driji mburi munggah & mudhun

1619490348(1).jpg

 

Mold cepet clamping piranti Precision ballscrew, Linear guideway sistem Hydraulic

1619490337(1).jpg

Back gauge munggah & mudhun Villa kompensasi mechanical deflected workbench Limit switch

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk