• head_banner_01

CELESTRON LASER

  • H BEAM ASSEMBLY, WELDING, STRAIGHTENING MESIN INTEGRATED

    H BEAM ASSEMBLY, WELDING, STRAIGHTENING MESIN INTEGRATED

    Assembling welding lan straightening mesin integral minangka mesin khusus sing bisa nggawe langsung ngrakit, welding, lan straightening kanggo flange H-beam lan piring web.Iki nggabungake prosedur kerja mesin assembling, mesin las gantry, lan mesin straightening dadi siji mesin, sing ndadekake efisiensi produksi sing luwih dhuwur, biaya mesin sing luwih murah, lan ruang sing luwih cilik.Mangkono, iku mesin efisien dhuwur kanggo produksi H-beam lan T-beam.

  • GANTRY TYPE BOX BEAM WELDING MESIN

    GANTRY TYPE BOX BEAM WELDING MESIN

    Nggunakake welding bali menyang ngisor lapisan welding saka Beam kothak kanggo nyegah kobong saiki gedhe liwat ngisor lapisan welding;umume digunakake welding gas CO2 shielded.Welding mburi cantilever dumadi saka gerobak obah, kolom, balok kantilever, lengen welding, piranti pelacak jahitan las, feeder kabel, sistem kontrol listrik lan daya las, lsp.

  • KOTAK BEAM VERTICAL DIAPHRAM CLAPBOARD MESIN rakitan

    KOTAK BEAM VERTICAL DIAPHRAM CLAPBOARD MESIN rakitan

    Peralatan iki khusus digunakake ing baris balok kothak.Iki kalebu bagean dhukungan, meja gulung, piring posisi, bagean penet pneumatik, pengurangan motor terbalik, sirkuit gas lan sistem kontrol.

  • BOX BEAM lumahing (CNC) MESIN panggilingan

    BOX BEAM lumahing (CNC) MESIN panggilingan

    Iku adopts Guangzhou CNC DA98A sistem servo AC.Kisaran panggilingan yaiku 0 ~ 45 °, sudut panggilingan bisa diatur miturut kabutuhan pangguna.Dilengkapi meja kerja hidrolik, supaya bisa posisi lan njepit potongan kerja.Awak mesin saka struktur welding, perawatan annealing.Nduwe karakteristik intensitas dhuwur, deformasi cilik.Rel awak mesin, siji yaiku rel persegi panjang sing nduweni kapasitas gedhe, lan siji yaiku rel tipe V sing nduweni presisi dhuwur.

  • H BEAM VERTICAL ASSEMBLY / HEAVY DUTY VERTICAL MACHINE

    H BEAM VERTICAL ASSEMBLY / HEAVY DUTY VERTICAL MACHINE

    Iku adopts sistem clamping sinkron kanggo éling flange lan web centering utami, kang dhasar bisa alon mudhun lan supaya kedadean H beam buntut wagging sak perakitan.Kacepetan perakitan bisa diatur antarane 0.5-6 m / min.

  • MESIN KERJA RAKITAN BENTUK CROSS

    MESIN KERJA RAKITAN BENTUK CROSS

    Mesin perakitan baja jinis plus iki dirancang khusus kanggo ngrakit baja jinis H lan baja jinis T sing wis rampung dadi kolom jinis plus.Mesin iki nganggo mainframe lan transmisi sinkron conveyor, uga kontrol kacepetan frekuensi kanggo nyetel kacepetan.

  • H BEAM OVERTURN lan CONVEYING MESIN

    H BEAM OVERTURN lan CONVEYING MESIN

    Iki minangka piranti tambahan kanggo jalur produksi balok H, kanggo turnover balok H lan fungsi pangiriman, sing bisa nambah efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja.

  • HORIZONTAL TYPE H BEAM STRAIGHTENING MESIN

    HORIZONTAL TYPE H BEAM STRAIGHTENING MESIN

    Mesin straightening hidrolik utamane digunakake kanggo mbenerake flange sing cacat.Peralatan iki utamane kalebu reducer cycloid, reducer gear kolom, kopling universal, rak, piranti roll straightening mudhun, piranti roll straightening ndhuwur, piranti fastening plate web, roller conveying, sistem hidrolik lan sistem kontrol listrik dll.

  • H BEAM LINE PRODUKSI HORIZONTAL

    H BEAM LINE PRODUKSI HORIZONTAL

    Iki minangka garis khusus sing digunakake kanggo ngumpul lan ngelas sinar H.Dibandhingake karo garis vertikal normal, nduweni kaluwihan produktivitas sing luwih dhuwur lan kurang deformasi, lan cocok kanggo ngasilake sinar H cahya.Garis kasebut dumadi saka mesin perakitan pungkasan, mesin las ngarep, mesin gulung, mesin las mburi, lan roller conveying.Baris iki bisa nggawe H beam perakitan, welding, overturning lan transmisi.

  • PIPE TUBE dijupuk MESIN BLASTING

    PIPE TUBE dijupuk MESIN BLASTING

    Pipa lumahing mesin shot-blasting digunakake digunakake kanggo blasting tengah, pipo cilik.Cara roller conveying wis rollers wangun V;padha bisa muter lan mbukak kanthi otomatis.Kacepetan mlaku saka workpiece bisa diatur miturut kualitas permukaan.

  • H BEAM HEAVY DUTY VERTICAL assemble MACHINE

    H BEAM HEAVY DUTY VERTICAL assemble MACHINE

    Mesin perakitan balok H tugas abot iki bisa ngasilake balok H kanthi ukuran sing luwih gedhe miturut syarat pelanggan, ukuran maksimal web bisa tekan 3 meter.Pusat otomatis flange lan web nganggo motor lan gear hidrolik, kanthi presisi pusat sing dhuwur lan retentivitas sing apik.

  • GANTRY TYPE H BEAM AUTO WELDING MESIN

    GANTRY TYPE H BEAM AUTO WELDING MESIN

    Siji baja H-beam diselehake ing pigura support workpiece karo 45 °, kang cocok kanggo welding prau.Mesin las gantry lumaku ing ril kanthi kacepetan las sing diatur.Gunakake welding SAW kanggo ngelas loro jahitan.Pelacak jahitan otomatis pigura Arc-guide.Flux feed otomatis lan sistem Recovery

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2