• head_banner_01

Kabar

Kabar

  • Kepiye cara milih mesin reresik laser ALCP (pulsed) utawa ALC (terus-terusan)?

    Kepiye cara milih mesin reresik laser ALCP (pulsed) utawa ALC (terus-terusan)?

    Ing bidang reresik laser, laser serat wis dadi pilihan sing paling apik kanggo sumber cahya reresik laser karo linuwih, stabilitas lan keluwesan.Minangka loro komponen utama laser serat, laser serat terus lan laser serat pulsed Occupy pasar posisi anjog ing materi makro ...
    Waca liyane
  • Apa itu mesin las laser genggam WELDLINK SERIES?

    Apa itu mesin las laser genggam WELDLINK SERIES?

    WELDLINK SERIES Handheld serat laser welding machine punika generasi anyar saka peralatan welding laser, belongs kanggo welding non-kontak, proses operasi ora mbutuhake meksa, prinsip apa iku kakiyatan energi dhuwur saka sinar laser langsung iradiated ing lumahing kancane...
    Waca liyane
  • High Quality "N" Elevator Kepileh Diprodhuksi dening Laser

    High Quality "N" Elevator Kepileh Diprodhuksi dening Laser

    Kanthi perkembangane kutha kanthi cepet, saya akeh bangunan kantor sing dhuwur, pusat perbelanjaan lan pemukiman, mula dodolan lift saya mundhak saben taun.Dadi, apa jenis proses Manufaktur digunakake kanggo proses kuwi jumlahe gedhe lan kualitas dhuwur elevator produc...
    Waca liyane
  • Solusi Fine kanggo Cut Metal Kandel dening Fiber Laser

    Solusi Fine kanggo Cut Metal Kandel dening Fiber Laser

    mesin nglereni Laser ora ana maneh masalah kanggo piring baja karo kekandelan kurang saka 10 mm, nanging yen kanggo Cut piring baja kenthel, asring mbutuhake laser daya dhuwur karo daya output luwih saka 6kW, lan kualitas nglereni uga Ngartekno suda.Amarga biaya dhuwur saka laser daya dhuwur ...
    Waca liyane
  • Reresik Laser mimpin Reresik Industrial

    Reresik Laser mimpin Reresik Industrial

    Reresik Laser ndadékaké Reresik Industri Teknologi reresik laser nuduhake proses nggunakake sinar laser energi dhuwur kanggo iradiasi lumahing apa, supaya rereget, teyeng utawa lapisan ing lumahing bisa nguap utawa pil mati langsung, lan adhesion utawa lapisan ing lumahing. permukaane...
    Waca liyane