• head_banner_01

CELESTRON LASER

  • GANTRY TYPE BOX BEAM WELDING MESIN

    GANTRY TYPE BOX BEAM WELDING MESIN

    Nggunakake welding bali menyang ngisor lapisan welding saka Beam kothak kanggo nyegah kobong saiki gedhe liwat ngisor lapisan welding;umume digunakake welding gas CO2 shielded.Welding mburi cantilever dumadi saka gerobak obah, kolom, balok kantilever, lengen welding, piranti pelacak jahitan las, feeder kabel, sistem kontrol listrik lan daya las, lsp.

  • KOTAK BEAM VERTICAL DIAPHRAM CLAPBOARD MESIN rakitan

    KOTAK BEAM VERTICAL DIAPHRAM CLAPBOARD MESIN rakitan

    Peralatan iki khusus digunakake ing baris balok kothak.Iki kalebu bagean dhukungan, meja gulung, piring posisi, bagean penet pneumatik, pengurangan motor terbalik, sirkuit gas lan sistem kontrol.

  • BOX BEAM lumahing (CNC) MESIN panggilingan

    BOX BEAM lumahing (CNC) MESIN panggilingan

    Iku adopts Guangzhou CNC DA98A sistem servo AC.Kisaran panggilingan yaiku 0 ~ 45 °, sudut panggilingan bisa diatur miturut kabutuhan pangguna.Dilengkapi meja kerja hidrolik, supaya bisa posisi lan njepit potongan kerja.Awak mesin saka struktur welding, perawatan annealing.Nduwe karakteristik intensitas dhuwur, deformasi cilik.Rel awak mesin, siji yaiku rel persegi panjang sing nduweni kapasitas gedhe, lan siji yaiku rel tipe V sing nduweni presisi dhuwur.

  • U TYPE BOX BEAM VERTICAL assemble MACHINE

    U TYPE BOX BEAM VERTICAL assemble MACHINE

    Iki minangka peralatan khusus kanggo piring ngisor, piring web lan piring baffle saka balok kothak.Iku kasusun saka mesin utama, roller conveyor, piranti centering, piranti posisi, sistem hydraulic lan kothak kontrol elektrik.